Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €.

Pomoč: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 0590 82 770

Paket Anti Age Booster

-46%

Spodbudite proizvodnjo kolagena in zasijte v svoji naravni lepoti.

Paket vsebuje UNDO kremo in UNDO Collagen Drink. 1-mesečna nega izdelkov, ki bo navlažila vašo kožo, zgladila gubice in dala vaši koži naraven sijaj. Z anti-age vlažilno formulo in dodanimi vitamini A, C in E.

  • Krema z UNDO complex™ poveča navlaženost kože do 40%
  • Kolagen zmanjša globino gub do 47 %

Sestavine

Vsebina: 15 napitkov in 50 ml kreme |

Sestavine

Ne zamudite! -46% POPUST

64,98 €

34,99 €

Na zalogi

100% garancija na zadovoljstvo
Hitra dostava
Načini plačila:

1 kozarec kolagena na dan odpravi dehidrirano kožo stran

Krhki nohti, tanki in lomljivi lasje, pusta koža niso nekaj, kar bi si kdorkoli želel. Je pa to lahko znak, da vaše telo potrebuje malo podpore od znotraj navzven. Naš kolagen deluje tako, da na naraven način izboljša videz vaše kože, las in nohtov.


Collagen Drink vsebuje patentiran morski kolagen tipa I - Naticol® - kar 5000 mg na vrečko! Dodan ima tudi vitamin C, ki pospešuje naravno tvorbo kolagena, ter z antiokisdanti bogat ekstrakt borovnice.


Vsebuje tudi hilaruonsko kislino, ki jo proizvajajo naše kožne celice in je del naših vezivnih kožnih tkiv. Ena njegovih glavnih funkcij je hidracija - 1 gram hilaruonske kisline lahko veže kar 1 liter vode. To kožo hidrira in jo naredi polnejšo, kar najbolje pomaga, da drobne črte in gube izginejo!


V našem Collagen Drinku najdete še eno prednost pred vsemi ostalimi. Je hidroliziran in se v napitku nahaja v obliki peptidov. Peptidi pa ugodno vplivajo na naslednja področja: izboljšajo kvaliteto kože, las in nohtov, podpirajo zdravje sklepov in kosti, promovirajo zdravje prebavnega trakta in pomagajo pri prebavnih težavah.

  • Poveča navlaženost kože do 70%

  • 90% uporabnikov pravi, da ima naš kolagen boljši vonj in okus, v primerjavi z ostalimi kolageni

Kako mi paket Anti-age booster lahko pomaga?

Koža, gladka kot svila - to si želimo vsi. Resnica pa je, da ne glede na naš trud, ne moremo izgledati enako, kot pri naših 18. letih. Super bi bilo, če bi izgledali, kot da spimo več kot 7 ur na noč in spijemo 80 kozarcev vode na teden, kajne?


UNDO krema je luksuzen tretma, ki navlaži vašo kožo, zgladi gubice in posvetli vašo polt. Vsebuje UNDO complex™ formulo, ki je podprta s strani sodobne znanosti.


UNDO krema s patentirano učinkovino UNDO complexTM blokira posebne encime (metaloproteinaze), ki kot škarjice zarežejo v podkožno kolagensko mrežo. Ker je kolagenska mreža zadolžena za napet videz kože, se zaradi razgradnje kolagena koža zguba. UNDO complexTM te poškodbe prepreči.


Vsebuje še številne antioksidante, derivate vitaminov E, C in A, ki pospešujejo obnovo fibroblastov – celic, ki proizvajajo kolagen in elastin. Koža, ki je sposobna zadržati več vlage, je koža, ki je videti mladostna. Prav zato je to ena izmed treh pomembnih lastnosti UNDO kreme – koži vrača vlažnost, čvrstost in elastičnost.

  • Izboljša navlaženost kože

  • Poveča zaščito kože

  • Poveča antioksidativen učinek na koži

Rezultati, vidni v 30 dneh!

Po 4 tednih peroralnega uživanja 10 g Naticola® - 2 vrečki Collagen drinka - na dan prepreči staranje kože in izboljša njen videz (čvrstost, hidracija in sijaj kože). Več kot 80% uporabnikov se strinja, da ima naš kolagen prijeten vonj in nima posebnega priokusa, v primerjavi z ostalimi kolageni na trgu.

UNDO krema je odlična obramba proti znakom staranja - deluje kot močan odmerek beljakovin za vašo kožo. Po 4 tednih uporabe UNDO krema dokazano: zmanjša gube za 25 %, zmanjša volumen gub za 18 %, poveča vsebnost kolagena za 12 %, poveča navlaženost kože za 40 %, poveča obnovo kože za 25 %.

Nekaj zanimivosti...

Paket Anti Age Booster

-46%

Spodbudite proizvodnjo kolagena in zasijte v svoji naravni lepoti.

Sestavine

Vsebina: 15 napitkov in 50 ml kreme |

Sestavine

Ne zamudite! -46% POPUST

64,98 €

34,99 €

Na zalogi

100% garancija na zadovoljstvo
Hitra dostava
Načini plačila:

Želite izvedeti več

Preberite več o svoji koži, poiščite uporabne nasvete in trike o negi kože in še veliko več.

Oglejte si vse članke

Pozor: razkrivamo skrivnost elastične kože!

Pozor: razkrivamo skrivnost elastične kože!

V 21. stoletju ni več vprašanje, kaj je tisto, kar naredi kožo mladostno in prijetnega videza. Protein, ki je odgovoren za strukturo in elastičnost kože, je kolagen.

Preberite več

Pri tej starosti se koža začne starati - ne, niso to 30. leta!

Pri tej starosti se koža začne starati - ne, niso to 30. leta!

Staranje je neizogiben proces, ki se mu ne more izogniti nihče. Kosti se pričnejo starati pri 35, srce pri 40 in ledvice pri 50 letih. Kako pa je s kožo? Mnogi so presenečeni, ko izvejo starost, kdaj prične koža izgubljati svojo optimalno funkcionalnost.

Preberite več

Oglejte si vse članke

Vam lahko ponudimo kaj drugega?

Paket Anti Age Booster