Brezplačna pomoč: 080 99 82

UNDO Collagen Drink

-25%

Spodbudite naravno tvorbo kolagena in zasijte v svoji naravni lepoti.

Če sanjate o gostih laseh, sijoči koži in zdravih nohtih, je naš kolagen to kar iščete! Collagen Drink združuje naravne sestavine: hidroliziran morski kolagen tipa I - Naticol® (5000mg), vitamin C in borovničev ekstrakt.

  • Poveča navlaženost kože do 70%

  • Zmanjša globino gub do 47%

Pakiranje: 30 vrečk |

Sestavine

39,99 €

29,99 €

Na zalogi

100% garancija na zadovoljstvo
Hitra dostava
Načini plačila:

Zakaj potrebujem kolagen v svoji dnevni rutini?

Krhki nohti, tanki lasje in pusta koža niso nekaj, kar bi si kdorkoli želel. Je pa to lahko znak, da vaše telo potrebuje malo podpore od znotraj, zato da lahko vi zasijete navzven. Naš kolagen deluje od znotraj z namenom, da na naraven način izboljša videz vaše kože, las in nohtov.


Kolagen je namreč »alfa in omega« zdravega videza kože, saj je najpogostejša beljakovina v našem telesu. Kolagen je beljakovina, ki sestavlja naše kosti, mišice, kožo in kite. Zahvaljujoč kolagenu, naša koža izgleda mladostno in sijoče, naši nohti in lasje pa so močnejši. Vendar po 25. letu starosti tvorba kolagena v naših telesih začne upadati in se do 45. leta zmanjša za do 30%. Takrat opazimo prve gubice, lasje niso več tako sijoči, nohti pa so bolj krhki. Koža izgubi svojo elastičnost, hkrati pa izgleda bolj suho.


Collagen Drink vsebuje patentiran morski kolagen tipa I - Naticol® - kar 5000 mg na vrečko! Dodan ima tudi vitamin C, ki pospešuje naravno tvorbo kolagena, ter z antiokisdanti bogat ekstrakt borovnice.


  • Za zdravo kožo, nohte in lase

  • 90% uporabnikov pravi, da ima naš kolagen boljši vonj in okus, v primerjavi z ostalimi kolageni na trgu

Zakaj ravno UNDO Collagen drink?

Collagen Drink združuje patentiran hidroliziran morski kolagen tipa I - Naticol®, vitamin C in borovničev ekstrakt za optimalne rezultate, ki jih opazite na vašem obrazu, laseh in nohtih.


Naticol® je poživljajoča sestavina, ki zagotavlja čisto in koncentrirano raven kolagena tipa I v vašem telesu.

Zaradi nizke molekulske teže in visoke biološke razpoložljivosti obnovi telo in mu zagotovi bistvena hranila za obnovo kolagenske mreže.


Naticol® vsebuje več kot 16% bistvenih aminokislin (9/10) in okoli 50% glicina, prolina in hidroksiprolina. To so ključne aminokisline, ki sestavljajo kolagen tipa I.


Collagen drink vsebuje hidroliziran kolagen in se v napitku nahaja v obliki peptidov. Peptidi pa ugodno vplivajo na naslednja področja: izboljšajo kvaliteto kože, las in nohtov, podpirajo zdravje sklepov in kosti, promovirajo zdravje prebavnega trakta in pomagajo pri prebavnih težavah.

Rezultati, vidni v 30 dneh!

Po 4-ih tednih peroralnega uživanja 10 g Naticola® na dan se upočasni staranje kože in izboljša njen videz (čvrstost, hidracija in sijaj kože). Več kot 80% uporabnikov se strinja, da ima naš kolagen prijeten vonj in nima posebnega priokusa, v primerjavi z ostalimi kolageni na trgu.

Za rezultate kliknite tukaj

Kako uporabljam kolagen?

Priporočeni dnevni odmerek sta 1-2 vrečki, raztopljeni v 2 dl vode po obroku.

UNDO Collagen Drink

-25%

Spodbudite naravno tvorbo kolagena in zasijte v svoji naravni lepoti.

Pakiranje: 30 vrečk |

Sestavine

39,99 €

29,99 €

Na zalogi

100% garancija na zadovoljstvo
Hitra dostava
Načini plačila:

Želite izvedeti več

Preberite več o svoji koži, poiščite uporabne nasvete in trike o negi kože in še veliko več.

Oglejte si vse članke

Pozor: razkrivamo skrivnost elastične kože!

Pozor: razkrivamo skrivnost elastične kože!

V 21. stoletju ni več vprašanje, kaj je tisto, kar naredi kožo mladostno in prijetnega videza. Protein, ki je odgovoren za strukturo in elastičnost kože, je kolagen.

Preberite več

Pri tej starosti se koža začne starati - ne, niso to 30. leta!

Pri tej starosti se koža začne starati - ne, niso to 30. leta!

Staranje je neizogiben proces, ki se mu ne more izogniti nihče. Kosti se pričnejo starati pri 35, srce pri 40 in ledvice pri 50 letih. Kako pa je s kožo? Mnogi so presenečeni, ko izvejo starost, kdaj prične koža izgubljati svojo optimalno funkcionalnost.

Preberite več

Oglejte si vse članke

Vam lahko ponudimo kaj drugega?

UNDO Collagen Drink