4 'čudaški' lepotni triki

Za lepoto ženske po svetu skrbijo na zelo neobičajne načine, na katere niti pomislili ne bi! Zbrali smo 4 malce čudaške lepotne trike, ki vas bodo presenetili.

image

Ledena voda za bolj napeto kožo

Naraven sijaj in napeta koža sta za številne ženske misija nemogoče. Tudi za vas? Zjutraj poskusite namočiti obraz v ledeno vodo za 30 sekund! Morda se vam to zdi ekstremno, vendar bo ledena voda zmanjšala zabuhlost in zaprla pore. Pa še osveženi boste stopili v nov dan!

Majoneza za sijoče lase

Majoneza kot maska za lase? Ja! Majoneza vsebuje jajce, limonin sok in kis, ki so odlična kombinacija za sijaj in navlažitev las. Majonezo nanesite od korenin do konic, pustite delovati 15 minut in nato lase dobro sperite s šamponom.

Trik za brezhiben make-up ves dan

Ste že slišali za japonski trik za brezhiben make-up po imenu Jamsu? Naličite se kot običajno, nato pa na obraz bogato nanesite otroški puder v prahu. In nato … potopite obraz v ledeno vodo za 10 sekund! Zveni neverjetno, vendar bo po pričevanju številnih žensk make-up videti brezhibno ves dan (puder pa bo ostal v vodi)!

Barvani lasje, ki ne zbledijo

Barvani lasje, posebno rdeči, lahko hitro zbledijo. Poskusite oprati lase z rdečim ribezovim sokom! Ta trik ne deluje samo na rdečelaskah, ampak tudi na rjavolaskah in blondinkah z rdečimi toni. Zmešajte skodelico ekološkega ribezovega soka s ¼ skodelice vode in mešanico vtrite v umite, še vlažne lase. Posušite kot običajno in pazite na madeže!

Poleg trikov pa poskrbite še za stalnico

Dobra dnevna krema in skrb za lepoto od znotraj morata biti stalnica pri vsaki ženski. Triki seveda pomagajo, naša koža pa potrebuje vsakodnevno rutino in nego.

Priporočamo vam uporabo UNDO kreme in kapsul UNDO Perfect Skin, ki bosta poskrbela za celovito nego kože, poleg tega pa imta še anti-age učinkovine.

Izbrani izdelki za vas