Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Vas zanima, kaj je skrivnost mladostnega videza zvezdnic?

Res je, polne so »keša« in si lahko privoščijo najdražje tretmaje. Ampak obstaja tudi druga skrivnost, za katero ne boste zapravili celega premoženja. Če pozorno spremljate, kaj počnejo in kaj jejo ne več tako mlade zvezdnice, ki pa so videti fantastično, a la Jennifer Lopez, Halle Berry, Jennifer Aniston, se vedno konča pri enakem. In mi vemo, kaj je to.

Začnimo na dolgočasen način: večina večno mladih zvezdnic pravi, da za mladosten videz pojejo ogromno zelenjave in sadja, na veliko se izogibajo junk hrani, ne kadijo ter prakticirajo jogo, jogo in jogo. Ja, tudi z jogo si pomagajo proti gubam. No, prava skrivnost pa je, kako z manj truda (in manj denarja) doseči enak anti age učinek. Pa začnimo z bolj zanimivo razlago.

Krajšnica do pomlajevalnih učinkov

Znanstveniki, s katerimi sodelujemo, so razvili izdelek, ki je krajšnica do pomlajevalnih učinkov, ki jih ponujajo joga in zelenjava. Vemo, da zveni predobro, ampak lahko razložimo. Navsezadnje se tudi o delovanju krem za sončenje ne sprašujemo, čeprav je malce čudno (Kaj, kremo si namažemo na kožo in kar odbija sončne žarke? Kako pa?). Seveda kreme za sončenje učinkujejo, ker imamo za to dokaze. In podobno imamo dokaze za delovanje kapsul UNDO anti age.

Kaj je zares tisto, kar preprečuje gube in druge znake staranja (pege, popokane kapilare, lise)?

Zdrava prehrana in vadba sta le začetek zgodbe. Moramo se vprašati, kaj se zgodi, ko mi pojemo tisti korenček ali izvedemo tisto asano. In to so se vprašali tudi znanstveniki, ki so ugotovili, da se v telesu poveča količina snovi, ki se borijo proti poškodbam celic, kolagena (osnovna beljakovina, iz katere je sestavljena naša koža) in DNK (saj veste, shramba našega dednega materiala).

UNDO Anti age

Edine kapsule, ki neposredno delujejo na podočnjake, rdečico in pigmentne madeže. Navdušile so več kot 82% uporabnikov.

UNDO Anti age -20%

Redna cena: 24,90 €

Vaša cena: 19,90 €

× Zapri

Antioksidanti, drugo ime za anti age

Tem snovem, ki se borijo proti poškodbam zaradi škodljivih snovi, ki ves čas nastajajo v telesu (toliko bolj pa zaradi nezdrave prehrane, onesnaženega zraka, sončnih žarkov, stresa …), s skupnim imenom pravimo antioksidanti. Ojej, spet »dolgcajt«. Zato pustimo to pri miru. Kar morate vedeti, je, da če želimo mladosten videz, mora biti teh različnih antioksidantov dovolj v telesu. Antioksidanti so namreč kot sinonim za anti age.

Zakaj? Ker upočasnjujejo staranje. Staranje je namreč v veliki meri povezano prav s slabšo regeneracijo našega telesa. Do tega pa pride, ker se naše telo ne uspe več tako dobro upirati škodljivim snovem.

UNDO Anti age vsebuje snovi, ki so kot joga za vašo kožo

Naši znanstveniki so zato sestavili izdelek, poln antioksidantov, ki bo vaše telo pomladil odznotraj in odzunaj: UNDO Anti age. Katere vse naravne učinkovine, ki pomlajujejo kožo, vsebuje? Superoksid dismutazo, vitamin C, cink, flavonoide iz ekstrakta grozdnih pečk, Q10, vitamin, vitamin B2 in antocianine iz ekstrakta plodov črnega bezga.

Rezultat: za 10 let pomlajen videz v dveh tednih

UNDO Anti age izboljša prekrvavitev kože ter zmanjša pigmentacijo in odpravlja podočnjake, rezultat pa je lepša polt, zaradi katere boste po dveh tednih videti 10 let mlajši. Obenem poveča proizvodnjo kolagena v koži, s čimer izboljša tudi navlaženost kože in njeno prožnost (za 9 %).

Za mladosten videz ne potrebujete celega premoženja, ampak pravi nasvet.

Pa še 3 najuporabnejši nasveti za napeto kožo: spite 7-8 ur, pijte dovolj tekočine, uporabljajte sredstvo za zaščito pred soncem.


UNDO Anti age

Edine kapsule, ki neposredno delujejo na podočnjake, rdečico in pigmentne madeže. Navdušile so več kot 82% uporabnikov.

UNDO Anti age -20%

Redna cena: 24,90 €

Vaša cena: 19,90 €

× Zapri

Nazaj na blog