Razstrupljanje telesa v 7 dneh

Na kaj najprej pomislite, ko slišite besedo razstrupljanje? Verjetno na kakšno brozgi podobno juho ali pa napitek zelene barve, ki zagotovo ni dobrega okusa. Vendar ni potrebno, da je razstrupljanje nočna mora...

image

Kaj pa, če vam povemo, da je razstrupljanje s pomočjo naših nasvetov izjemno enostavno in učinkovito?

Verjetno ste do zdaj že slišali za razstrupljanje in prepričani smo, da veste, kaj pomeni, vendar morda niste 100% prepričani, da zares deluje.

Razstrupljanje je naraven proces, pri katerem se telo očisti toksinov, ki so se v njem nabrali. Tako zmanjša napore notranjih organov in zagotovi dobro delovanje celotnega organizma.

Morda se sprašujete, kako toksini sploh pridejo v telo? Toksini se nahajajo v vsem, kar nas v življenju obkroža: nezdravi hrani, onesnaženem zraku, kozmetiki

In ravno zato, ker telo s temi stvarmi vsak dan obremenjujemo, ga je potrebno vsake toliko očistiti. Predlagamo, da si vzamete vsaj 2-krat letno 7 dni in naredite res temeljit detoks telesa. Kako? Razkrivamo spodaj!

1. Korak: mentalna priprava

Naj vas ne bo strah. Ja, detoksikacija zahteva določenaodrekanja, vendar ni ne boleča, niti nemogoča. Zastavite si cilje in ohranjajte pozitivo - vse bo postalo lažje.

2. Korak: zdrava prehrana

Detoksikacija v osnovi pomeni izločanje nezdrave hrane, zato se za vsaj teden dni poslovite od kave, alkohola, sladkarij in hitre hrane. Mogoče se vam bo zdelo to nemogoče... kdo bi se lahko odrekel vsemu temu za cel teden?! Nič ne skrbite – za vse to obstajajo alternative!

In nikoli ne veste, lahko vam bodo alternative postale tako všeč, da jih boste ohranili tudi po končanem razstrupljanju.

Čemu se je potrebno izogibati:

  • Alkohol in cigarete
  • Mleko in mlečni izdelki (najlažje jih nadomestite z rastlinskimi mlečnimi napitki, kot je npr. mandljevo mleko)
  • Kava
  • Enostavni ogljikovi hidrati (kruh, pecivo, piškoti, testenine, riž …)
  • Suho sadje

Kaj lahko jeste:

  • Sveže sadje in zelenjava
  • Ribe, rdeče meso in piščanec
  • Jajca
  • Fižol, čičerika in leča
  • Oreščki in semena (brez soli in ne praženi)
  • Čaj (zeleni, beli ali črni brez kofeina)

3. Korak: dobro začnite dan

Dober dan se prepozna takoj zjutraj! Najboljši način za dober začetek dneva je s kozarcem tople vode ali nesladkanega čaja. Če ste zjutraj vajeni pitja kave, se vam bo zdelo, da vam manjka energije, vendar bo ta občutek hitro minil. Če želite dodatno razstrupiti telo, lahko v kozarec vode ali čaja dodate še kakšno kapljico limone.

4. Korak: ostanite hidrirani

Spijte vsaj 2 litra vode na dan. Voda pomaga pri izločanju toksinov iz telesa in zmanjšuje napihnjenost. Pogosto se občutek žeje zamenja z občutkom lakote, zato se pred obrokom priporoča kozarec vode.

Če želite še bolje hidrirati svoje telo in hkrati poskrbeti še za zdravje svoje kože, las, nohtov in kosti, je prava rešitev naš UNDO Collagen Drink! Okusen borovničev napitek z morskim kolagenom, hialuronsko kislino in vitaminom C vas bo spodbudil, da boste posegli po kozarcu vode in ob tem poskrbeli še za mladosten sijaj svoje kože.

5. Korak: poskrbite za svojo prebavo

Zdravje se začne z zdravo prehrano. Naše prebavne celice ščitijo naše telo pred toksini in kemikalijami, brez zdravega prebavnega sistema pa naše telo ne more dobiti potrebnih hranil. V njem se nahaja na milijone bakterij, vendar če ni ravnovesja med 'dobrimi' in 'slabimi', lahko pride do resnih zdravstvenih težav, tudi do kopičenja kilogramov in nihanj v razpoloženju.

Poskrbite torej za svojo prebavo. Tudi pri tem vam lahko pomaga UNDO Collagen Drink - izboljša vašo črevesno floro in skrbi za vaše zdravje od znotraj navznoter, še posebej, če ga uživate dlje časa.

6. Korak: sprostite se in poskrbite zase

Skrbite za svoje duševno zdravje tako, da si vzamete tudi čas za počitek in razvajanje. Ne pozabite, da nismo stroji in ne moremo ves čas delovati. Čez dan si vzemite redne odmore in z nekaj dihalnimi vajami izločite stres iz svojega življenja. Naša miselnost ima velik vpliv na naše zdravje, zato je to, da se znebite strupenih misli enako pomembno, kot izločanje slabe hrane z jedilnika.

Če menite, da se vam stres skozi teden le nabira, si rezervirajte SPA dan ali si vzemite večer zase - privoščite si razvajanje z obrazno masko, z masažo in pedikuro. Vsakodnevno masiranje kože s krožnimi gibi spodbuja prekrvavitev in izboljšuje razstrupljanje kože. Vaše razpoloženje se bo takoj izboljšalo, prav tako pa tudi vaša koža!

7. Korak: poskrbite za regeneracijo med spanjem

Kakovosten spanec vsako noč (vsaj 8 ur spanja!) je bistvenega pomena za telesno zdravje in naravni proces razstrupljanja. Dober spanec poskrbi, da se možgani reorganizirajo, poleg tega pa očisti telo strupov, ki so se nabrali čez dan.

Ne bomo omenjali, da pomanjkanje spanja, kot tudi slab spanec povzročata podočnjake in zabuhlost pod očmi, vaša koža pa zato izgleda utrujena. Če želite svoji koži zagotoviti žareč in zdrav videz - svojo nočno rutino vzemite resno, za najboljše rezultate pa ne pozabite piti tudi napitka UNDO Collagen Drink.

8. Korak: uživajte v koristih

No, kaj pravite? Saj ne bo tako tako težko, kajne? Traja samo 7 dni, vaše telo vam bo hvaležno in nemudoma boste opazili spremembe - izboljšalo se vam bo počutje in prekipevali boste od energije!

Izbrani izdelki za vas

LASJE IN KOŽA
-50%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 53,98 €
Ogled izdelka