Pozor: razkrivamo skrivnost elastične kože!

V 21. stoletju ni več vprašanje, kaj je tisto, kar naredi kožo mladostno in prijetnega videza. Protein, ki je odgovoren za strukturo in elastičnost kože, je kolagen.

image

Najdemo ga v koži, laseh, nohtih, mišicah, kitah in kosteh, vendar ga telo proizvaja v polni meri le do 30. leta. 

Ko prične koža izgubljati elastičnost

Po 30. letu naša koža pričenja izgubljati svojo prožnost, trdnost in s tem vidno spreminja našo zunanjo podobo. Kolagen je pogosto sestavina krem za obraz, vendar dermatologi opozarjajo, da je sposobnost prodiranja kolagena skozi kožo zelo vprašljiva.

Dermatologi svetujejo

Ker se zdravje kože prične od znotraj, dermatologi svetujejo, da se kolagen kot edini protein, ki bo resnično učinkovito pomagal k lepšemu videzu kože, uživa preko kolagenskih napitkov.

Kolagenski napitki – eliksir mladosti

Molekule kolagena so prevelike, da bi prodrle v telo skozi kožo, zato sodobna znanost vse bolj prisega na kolagenske napitke, ki dajejo boljše rezultate, saj je njegova absorbcija boljša, kot pri nanosu preko krem in serumov.

Kako kolagen sploh deluje?

Kolagen v srednjem sloju kože pomaga pri oblikovanju vlaknaste mreže celic, na kateri se razvijejo nove kožne celice. Prav tako igra vlogo pri nadomeščanju in obnavljanju odmrle kožnih celic.

Z dodatkom kolagena preko kolagenskega napitka še posebej po 30. letu poskrbimo, za:

  • pospešeno tvorjenje kolagena,
  • upočasnjeno staranje kože,
  • upočastnitev nastanka gub,
  • večja elastičnost in prožnost kože,
  • močnejši in bolj sijoči lasje,
  • močnejši in bolj zdravi nohti.

Izberite pravi kolagenski napitek: UNDO Collagen Drink, -33% (klik spodaj)


image

Pri izbiri je potrebno biti previden

Na trgu obstajajo številne ponudbe kolagenskih napitkov, vendar je pri izbiri potrebno biti previden. Linija izdelkov UNDO vsebuje kolagenski napitek, ki za razliko od večine kolagenskih napitkov ne vsebuje prašičjega oz. govejega kolagena. Kolagen v UNDO napitku je morskega izvora in je brez kalorij.

UNDO kolagenski napitek vsebuje Naticol® s kolagenom tipa I, ki je edinstven zaradi visoke stopnje absorbcije – do kar 50% boljša absorbcija.

Ne le učinkovit, tudi odličnega okusa

UNDO kolagenski napitek je najboljša izbira na trgu tudi zaradi svojevrstnega okusa. V mešanici za pripravo kolagenskega napitka je izvleček borovnic, ki poskrbi za okus in antioksidativno delovanje ter vitamin C, ki poskrbi za še boljšo absorbcijo in pravilno tvorbo kolagena

Želite tudi vi bolj napeto in elastično kožo? Oskrbite se z UNDO kolagenskim napitkom s klikom TUKAJ in pomagajte koži, da bo ponovno zgledala mladostna.

Izberite pravi kolagenski napitek: UNDO Collagen Drink, -33% (klik spodaj)


image

Izbrani izdelki za vas