Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Zvezdnice prisegajo na kolagen!

Kaj je vaša lepotna skrivnost? Temu vprašanju se ne izogne nobena zvezdnica, ko stopi na rdečo preprogo. Vsi želimo poznati najnovejšo zvezdniško modo, četudi si tega včasih nočemo priznati! Na družbenih omrežjih pa vsak dan zasledimo novice, povezane z zvezdništvom in njihovimi lepotnimi skrivnostmi.

Če odmislimo govorice, mnoge zvezdniške lepotne skrivnosti segajo veliko dlje od tistega, kar zaupajo novinarjem. Na srečo so nekatere zvezde nesebično delile svoje lepotne skrivnosti z javnostjo, tudi o dnevni uporabi kolagenskih peptidov.

Zvezdnice, ki prisegajo na kolagen

Skoraj desetletje smo jo spremljali kot Rachel v seriji Friends ("Prijatelji"), vendar nista bila le njena izjemno prikupna osebnost in talent tista, zaradi katerih smo jo spremljali. Kljub temu, da je bila razglašena za najlepšo žensko na svetu, Jennifer Aniston o lepoti in zdravju pove le dve stvari. Prisega namreč na dnevni vnos beljakovin, za katere pravi, da je odličen za popoln začetek napornih dni. Zadnjih nekaj let pa temu vključuje dodatno sestavino, ki še bolj poudari njen naravni sijaj - morski kolagen. Jenniffer pravi, da so zaradi morskega kolagena njeni nohti močnejši in ima več energije.

 

Ni le Jennifer, ki je s kolagenskimi peptidi odkrila eliksirja mladosti, sijoče kože in zdravja. Tudi TV zvezdnica Kourtney Kardashian si vsako jutro privošči kozarec vode s kolagenom, ki se mu lahko zahvali za svojo čvrsto in brezhibno kožo ter lepo postavo. 

 

Le kdo ne bi rad pri svojih 47 letih izgledal kot Kelly Ripa? Mati treh otrok uspešno usklajuje zakon, delo kot TV producentka, plesalka in igralka. Le kako ji uspeva? Njena prioriteta je skrb za svoje telo in zdravje s pravilno prehrano. Kelly je v svoji TV oddaji javno delila uporabne nasvete, ki vzamejo le nekaj minut dnevno: vsako jutro v kozarec vode doda kolagenske peptide. Gre za enostaven trik, ki izboljša energijo in poskrbi za sijoč videz kože

Zakaj je kolagen tako fantastičen?

Kolagen ni eden tistih trendov, ki bi s prihodom novega trenda izginili iz prodajnih polic. Ker gre za najpogostejšo beljakovino v telesu, je kolagen nenadomestljivo hranilo, ki ga najdemo v vsakem delu telesa. 

Je osnovni gradnik za obnovo celic v laseh, koži, nohtih, očeh, zobeh, hrustancu, kosteh, kitah, notranjih organih, arterijah, žilah in imunskemu sistemu. Kolagen predstavlja 80% vseh vezivnih tkiv in 75% kože. In čeprav lahko naša telesa sama proizvajajo kolagen, se proizvodnja kolagena z leti upočasni. Po 30. letu začnemo vsako leto izgubljati 1% kolagena v telesu. Tukaj je učinkovit kolagenski prehranski dodatek lahko izjemno koristen. 

Kolagenski peptidi ali hidroliziran kolagen sta v zdravstveni industriji znana kot najučinkovitejša in najbolj biorazpoložljiva vira kolagena z enostavno uporabo. Eno merico dodajte v svoj smoothie ali v kozarec vode.

Peptidi zagotovijo učinkovito dostavo in maksimalno absorpcijo kolagena v telo, saj se kolagen razgradi na majhne delce, ki jih telo lahko absorbira in učinkovito uporabi. Hidrolizirani kolagen je lažje prebavljiv, saj ima nizko molekulsko maso in se v 30 minutah absorbira v celice.

Zdravstvene in lepotne koristi

Ko govorimo o koristih, ki jih ima kolagen, ni nič čudnega, da so zvezdniki nad njim enostavno navdušeni! Kolagen hrani telo od znotraj navzven. Zaradi bistvene aminokilsine glicin, ki jo najdemo v kolagenu, se izboljša tudi prebava.

Kolagen je beljakovina, ki je odgovorna za elastičnost kože. Lahko zmanjša globino gub in poskrbi za manj vidne linije na obrazu. 

Številne blagovne znamke menijo, da kolagen spada med nutrikozmetiko, saj združuje zdravstvene in lepotne koristi. In to še ni vse. Dokazano je, da lahko kolagen lajša različna kožna stanja, kot so na primer akne in ekcemi ter videz brazgotin. Ženske so nad kolagenom še posebej navdušene, saj lahko zmanjša tudi celulit in strije.

Velja splošno prepričanje, da se zvezdniki zatekajo k dragim kozmetičnim tretmajem, vi pa si lahko pomagate na povsem enostaven način. V vsakodnevno prehrano vključite kolagen in videli boste opazno razliko pri vaših laseh, koži in nohtih - trajne spremembe od znotraj navzven.

Za vas imamo posebno ponudbo: 3x UNDO Collagen -25% ceneje! Preizkusite naš varen in učinkovit izdelek, ki poskrbi za zdravje in lepoto še danes. 

3x UNDO Collagen Drink

Vrhunski hidroliziran morski kolagen tipa I - Naticol®, ki pospeši naravno sintezo kolagena.

3x UNDO Collagen Drink -25%

Redna cena: 119,70 €

Vaša cena: 89,70 €

× Zapri

Nazaj na blog