Brezplačna pomoč: 080 99 82

3x UNDO Collagen Drink -50%

3x UNDO Collagen Drink -50%

Z vrhunskim naravnim morskim kolagenom od znotraj zgladite in napnite kožo ter upočasnite znake staranja!

Vrhunski naravni morski kolagen tipa I z dodatkom vitamina C, ki zagotavlja pospešeno tvorjenje kolagena v telesu. Osvežilen napitek, ki zagotovi idealno kožo od znotraj.

Pakiranje:3x 30 vrečk

Zaloga: Na zalogi

89,70 €

44,85 €

100% garancija na zadovoljstvo
Hitra dostava

Popolna znanost za popolno lepoto

UNDO Collagen Drink v vsaki vrečki združuje 5000 mg edinstvene patentirane in znanstveno potrjene učinkovine Naticol® HPMG - morski kolagen tipa I, s 60 mg vitamina C in 1000 mg ekstrakta borovnic z izjemnim antioksidativnim delovanjem.

Rebeka Dremelj o UNDO

Paket uporablja tudi Rebeka Dremelj: "Kmalu po začetku uporabe sem začela opažati prve rezultate. Moja koža je manj suha po celem telesu, ne samo na obrazu, manjše gubice, ki so se mi začele delati okoli oči (ja, bližam se 40-ki ), so manj izrazite in pa še to. Jeseni imam vedno, vedno težave s krhkimi in lomljivimi nohti, zato sem navdušena, da se je z Undo kolagen napitkom popravilo tudi to."

Undo

Idealna kombinacija za izjemne rezultate

  • Spodbuja tvorbo kolagena in upočasni znake staranja
  • Zavira nastanek gub ter občutno poveča elastičnost in prožnost kože
  • Odličen okus borovnice brez neprijetnega priokusa morskega kolagena

Lepotna formula, ki jih lahko zaupate

100%
naravno

Vse sestavine so popolnoma naravnega izvora, izdelek pa je proizveden v Sloveniji.

Dokazano
delovanje

Pripomore k tvorbi kolagena za mladostni videz kože.

Visoka biološka
razpoložljivost

Zagotovljena visoka absorpcija in dober izkoristek učinkovin zaradi majhne molekulske mase.

Morski kolagen
brez priokusa

UNDO kolagen je morski in ni pridobljen iz goveje kože kot večina drugih kolagenov na trgu.

Undo

Kako deluje?

Kolagen je »alfa in omega« zdravega videza kože, saj je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Če se ga v telesu proizvede dovolj, skrbi za moč, elastičnost in sijaj kože.

Poznamo več tipov kolagena, ki se po zgradbi razlikujejo. Za kožo je najpomembnejši kolagen tipa I, saj je v koži najbolj zastopan.

Po 25. letu začne sinteza kolagena v telesu upadati, njegova vsebnost pa se lahko do 45. leta zmanjša za kar 30 %. Zunanji učinki tega procesa so večja izraženost gub, drobnih linij in suhe kože.

UNDO Collagen Drink vsebuje patentiran morski kolagen tipa I Naticol® HPMG. Ta tip kolagena je glavni gradnik kolagenske mreže v koži.

Naticol® Naticol® je edinstven predvsem zaradi visoke stopnje absorpcije, saj ima v primerjavi z govejim kolagenom kar do 50 % boljšo absorpcijo.

To pomeni, da ga lahko naše telo lažje izkoristi za regeneracijo kolagenske mreže.

Z antioksidativno kombinacijo izvlečka borovnic in nujnim kofaktorjem sinteze kolagena, vitaminom C, zagotavlja pravilno in zadostno tvorbo kolagena.

Antioksidativne učinkovine preprečijo vezavo prostih radikalov v kolagensko mrežo kože in tako učinkovito nevtralizirajo njihovo škodljivo delovanje, s tem ohranjamo zdravje kože.

Mladosten videz
3 v 1

Z rednim uživanjem UNDO Collagen Drink spodbudimo naravno nastajanje kolagena tipa I v telesu in preprečimo razdiralno delovanje prostih radikalov. To ima 2 delovanja:

  • Pomlajena in bolj elastična koža
  • Navlažena koža, zaradi česar so gube manj vidne
  • Bolj čvrsta koža
Undo
Undo

Naticol®za najboljši izkoristek

Večina kolagenov je govejega izvora, zato so običajno tudi slabega in neprijetnega okusa, ki ga še tako močne arome težko prikrijejo.

Da bi lahko take kolagene ponujali po nižji ceni, pogosto vsebujejo tudi nižji delež kolagena in višji delež. maščobe. Ta negativno vpliva tako na kožo, ki postane nečista in zamaščena, kot na tudi težo zaradi višje vsebnosti kalorij.

UNDO Collagen Drink vsebuje učinkovino Naticol® z 99,8 % čistih kolagen proteinov, odličnim razmerjem med aminokislinami!

Naše telo lahko Naticol® bolje izkoristi kot goveji kolagen, saj ima za 50% več delcev z zelo nizko molekulsko maso (peptidov) v primerjavi z govejim kolagenom.

Zato lažje prehajajo skozi črevesje v krvni obtok in jih naše telo lahko najbolje izkoristi za izgradnjo lastnega kolagena.

UNDO Collagen Drink je osvežilen napitek z izvrstnim okusom borovnice in brez priokusa kolagena.

16% več esencialnih aminokislin

Naticol®: pomlajevalna formula, ki upočasni znake staranja

Naticol® vsebuje več kot 16 % esencialnih aminokislin (9/10) ter približno 50 % glicina, prolina in hidroksiprolina – to so ključne aminokisline (gradniki), ki tvorijo kolagen tipa I.

Ta je glavna beljakovina, ki sestavlja naša vezivna tkiva in kožo ter ima bistveno vlogo pri ohranjanju tonusa kože, njene mehkobe in elastičnosti.

Antioksidanti

ključni za zdravo in mladostno kožo

Borovnica je eden najbogatejših naravnih virov antocianov - antioksidantov, ki dajejo borovnici modro barvo ter varujejo kožo pred negativnimi vplivi prostih radikalov.

Vitamin C je bistven za zdravje kože, saj je antioksidant in ključen dejavnik za normalno sintezo kolagena.

Undo

3x UNDO Collagen Drink -50%

Pakiranje:3x 30 vrečk

Zaloga: Na zalogi

89,70 €

44,85 €

100% garancija na zadovoljstvo
Hitra dostava

Sestavine

Naticol® - peptidi ribjega kolagena tipa I – 5000 mg, sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt borovnice – 1000 mg, naravna aroma borovnice, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, L-askorbinska kislina (vitamin C) ¬– 60 mg (75 % PDV*), sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza. *PDV = priporočeni dnevni vnos
Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku.
Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.
Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.
30 vrečk
Undo