Brezplačna pomoč: 080 99 82

UNDO Nutrishine

UNDO Nutrishine

Povrnite si mladostni sijaj z revolucionarno obliko naravnega topnega keratina in cinka!

Prehransko dopolnilo

Kapsule z revolucionarno patentirano učinkovino Cynatine® HNS z naravnim topnim keratinom in dodatkom cinka, ki od znotraj poskrbi za zdrave lase in nohte, ugodno pa vpliva tudi na kožo.

V paketu je 20 kapsul s topnim keratinom za 20-dnevno uporabo.

Pakiranje: 20 kapsul

Zaloga: Na zalogi

19,90 €

14,90 €

100% garancija na zadovoljstvo
Hitra dostava
Načini plačila:

Popolna znanost za popolno lepoto

Če želimo bujne, krepke in sijoče lase, ni dovolj, da jih negujemo le od zunaj – lase je treba nahraniti tudi od znotraj – torej je treba začeti pri samem izvoru lasa in mu zagotoviti potrebne gradnike. Medtem ko je prevladujoča beljakovina v koži kolagen tipa I, so lasje in nohti zgrajeni predvsem iz keratina.

In podobno kot kožo lahko tudi lase nahranimo od znotraj, vendar moramo biti pozorni, da izberemo pravo obliko keratina: ker naše telo nima potrebnih encimov za prebavo keratina, moramo zaužiti topni keratin.

UNDO Nutrishine vsebuje patentirano učinkovino Cynatine® HNS z naravnim topnim keratinom, ki se z lahkoto takoj vgradi v strukturo naših las in nohtov.

Da bi bil učinek na lase in nohte še intenzivnejši, mu je dodan cink. Gre za esencialni mineral, ki prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov, pa tudi kože.

Idealna kombinacija za izjemne rezultate

  • Spodbuja rast las
  • Ohranja zdrave in močne lase
  • Prispeva k močnim, prožnim in zdravim nohtom
  • Poleg izjemnega učinkovanja na lase in nohte pripomore tudi k zdravi koži

Lepotna formula, ki jih lahko zaupate

Proizvedeno
v Sloveniji

Izdelek je proizveden v Sloveniji.

Preverjeno
delovanje

UNDO Nutrishine preverjeno regenerira strukturo las, nohtov in ko

Visoka biološka
razpoložljivost

Zagotovljena visoka absorpcija in dober izkoristek učinkovin zaradi topne oblike keratina.

Naravni topen
keratin

UNDO Nutrishine vsebuje svetovno inovacijo: keratin, ki je topen v vodi, zaradi česar ga naše telo lažje uporabi.

Undo

Kako deluje?

Z leti se zaradi hormonskih sprememb, genske zasnove, stresa in mehanske obdelave (krtačenje, sušenje, barvanje) lasje lahko zredčijo, njihova struktura pa poškoduje.

Lasje s poškodovano strukturo se prej zlomijo ali pretrgajo. Zato moramo okrepiti njihovo strukturo in edini način, da to storimo, je z nego od znotraj.

Keratin je beljakovina, ki daje strukturo, čvrstost in prožnost lasem, nohtom in vrhnji plasti kože, obenem pa jim zaradi vodotesnosti omogoča zaščito.

Keratin je v svoji osnovni obliki netopen v vodi, zato neobdelanega naše telo ne more absorbirati in uporabiti kot gradnika za regeneracijo las, nohtov in kože.

UNDO Nutrishine vsebuje edinstveno naravno patentirano učinkovino Cynatine®HNS s keratinom, obdelanem po posebnem postopku, ki je topen v vodi in ga naše telo lahko uporabi.

Izdelku je dodan tudi cink, esencialni mineral, ki skrbi za pravilno in redno obnavljanje celic ter tako pripomore k ohranjanju zdravih las in nohtov, pa tudi kože.

Imejte naravno popolne lase

UNDO Nutrishine s sočasnim delovanjem naravnega topnega keratina in cinka, ki spodbudi rast last in učvrsti nohte ter ohranja čvrstost kože. Redno uživanje zagotavlja:

  • Zdrave lase
  • Zdrave nohte
  • Zdrave kožo
Undo

Keratin, ki ga naše telo lahko absorbira

Cynatine® HNS je svetovna inovacija, saj je naravni topni keratin, izdelan po patentiranem postopu iz naravnih vlaken premium ovčje volne iz Nove Zelandije. Keratina v svoji nepredelani, netopni obliki namreč ne moremo prebaviti, saj za to nimamo potrebnih encimov.

Poseben postopek obdelave omogoča, da keratin v kompleksu Cynatine® HNS ohrani svojo biološko vrednost, ampak v takšni obliki, da jo je naše telo sposobno uporabiti in vgraditi v strukturo las, nohtov in kože.

Cink – esencialen mineral za zdravje in lepoto

Cink igra bistveno vlogo pri deljenju in rasti celic: v celice dovaja vitamin A, skrbi za hormonsko ravnovesje ter uravnava naraven življenjski cikel celic, ki je ključen za obnovo vseh tkiv.

Cink ohranja zdrave lase, nohte in kožo.

Undo

UNDO Nutrishine

Pakiranje: 20 kapsul

Zaloga: Na zalogi

19,90 €

14,90 €

100% garancija na zadovoljstvo
Hitra dostava
Načini plačila:

Sestavine

naravni bioaktivni topni keratin 400 mg, cinkov glukonat ( tega cink 7,25 - 72,5 % PDV*), sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, kapsule: hidroksiporpil metilceluloza, barvili: titanov dioksid, rumeni železov oksid.
Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 2 dl vode.
Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.
Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.
20 kapsul
Undo