Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Brezplačna pomoč: 080 99 82

Vse, kar morate vedeti o ...

Izberite kategorijo

Tako boste videti 10 let mlajši

»Človek je tisto, kar  jé!« Tako zveni stari rek. Zato naj bi v praksi uživanje kolagena pomagalo telesu pri izdelavi kolagena. Kajne?

Pa si oglejmo besedo kolagen, ki že en čas dominira v lepotnih izdelkih in dodatkih. Kolagen je izjemno pomembna beljakovina, ki v obliki kolagenske mreže (kot nekakšna trda vzmetnica) drži tkiva in kosti skupaj. Kolagen tudi koži daje napetost in elastičnost.

To nam je še kako pomembno, ko koža začne kazati znake staranja, saj to pomeni, da izgubljamo kolagen oziroma da se kolagen ne obnavlja dovolj hitro. Zato je odgovor na vprašanje, kako sem lahko videti mlajša, naslednji: treba je povečati količino kolagena v koži in preprečiti njegovo propadanje.

Pa bo pitje kolagena kakorkoli pomagalo?

Na začetku smo omenili stari rek: Človek je tisto, kar jé. Dandanes, ko več vemo, lahko trdimo malo drugače: Človek je tisto, kar lahko njegovo telo uporabi. In naše telo lahko najbolje uporabi tisti kolagen, ki ga lažje razbije v osnovne delce.

Zato mora biti kolagen, ki ga uživamo, v takšni obliki, da lažje prehaja skozi črevesje v kri in od tam do kože. To je kolagen, ki ima čim manjšo molekulsko maso (delci kolagena morajo biti čim manjši). Natanko tak je UNDO Collagen Drink.

UNDO Collagen Drink – kolagen, ki ga naša koža lahko najbolje izkoristi

UNDO Collagen Drink vsebuje edinstveno patentirano naravno učinkovino Naticol® z morskim kolagenom tipa I, ki je glavni gradnik kolagenske mreže v koži.

Naticol® je edinstven predvsem zaradi visoke stopnje absorpcije, saj ima v primerjavi s prašičjim ali govejim kolagenom kar do 50 % boljšo absorpcijo. To pomeni, da ga lahko naše telo lažje izkoristi za regeneracijo kolagenske mreže.

UNDO Collagen Drink vsebuje še izvleček borovnic, bogat z antocianini, močnimi antioksidanti, ki ščitijo kolagen pred poškodbami zaradi delovanja prostih radikalov. Dodan pa mu je tudi vitamin C, ki je nujen člen pri tvorbi kolagena.

Pa še to: Boljšega napitka s kolagenom z naravnim okusom borovnice še niste poskusili!

Nazaj