Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €.

Pomoč: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 0590 82 770

O nas

Pri Sensilabu verjamemo, da si vsakdo zasluži zdrav, lep in mladosten videz ter s tem tudi samozavest. Z našimi izdelki, ki jih sestavljajo vrhunske, znanstveno preverjene in učinkovite sestavine, bo vaša koža čvrsta, elastična in prožna, nohti krepki in zaščiteni, lasje pa močni in sijoči.

Dokazana učinkovitost proti znakom staranja.

Zavedamo se, da se uspešen boj proti staranju in posledicam stresa začne od znotraj, a potrebuje tudi učinkovito podporo od zunaj:

Zato smo razvili linijo UNDO, ki prinaša najboljše sestavine znanstveno preverjenimi učinki proti staranju, hitre rezultate in mladosten videz. Naši strokovnjaki so razvili vrhunsko kremo z medicinsko sestavo in izpopolnjena prehranska dopolnila, ki skupaj ponujajo najboljše, kar lahko najdete na trgu v segmentu »anti-age«.

Vse izdelke smo razvijali več let, spremljali novosti in iskali le najkakovostnejše sestavine, da bi vam zdaj ponudili najmočnejše orožje za učinkovit boj proti staranju ter regeneracijo kože, nohtov in las. Izdelke lahko uporabljamo ločeno, za boljši sinergijski učinek in celovito rešitev na več ravneh pa svetujemo sočasno uporabo celotne linije.

UNDO združuje najboljše iz znanosti in narave. Z UNDO dobite vse, kar potrebujete za popolno lepoto. Tako od znotraj kot od zunaj. Lepota, ki si jo zaslužite, znanstveno preverjeno.

Vsi izdelki UNDO zagotavljajo varno in učinkovito delovanje.